Voor docenten

Ben je docent in het primair, voortgezet of hoger onderwijs en wil je aan de slag met gamedidactiek in jouw lessen? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een docenten-account aan op GameDidactiek.net, helemaal gratis (!), en ga direct aan de slag met het maken van je eerste lesmateriaal met een spel-element.

1. Meld je aan met je Office 365-account van school/werk.

2. Vul het speciale formulier voor docenten in om je account te upgraden naar Game Master.

3. Na handmatige controle en goedkeuring kan je aan de slag met het maken van jouw mini games!

Ik wil een docenten-account aanvragen. Aanmelden met Office 365.

Ben je nog een beetje aan het twijfelen?

Waarom kiezen voor GameDidactiek.net? Het kost mij toch alleen maar extra veel tijd om te maken? Wat levert het mij als docent op? Hieronder een aantal opsommingen waarom GameDidactiek.net de moeite waard is!

Toevoegen van spel-elementen in je les

Om je onderwijs net even dat beetje extra te geven, kan je op GameDidactiek.net gebruik maken van een super cool beloningssysteem voor leerlingen die met je vak bezig zijn. Dat is al een doel op zich!

Maak een saai onderwerp ineens toch de moeite waard

Juist door spel-elementen aan je les toe te voegen, krijgt die saaie lesstof net dat beetje extra wat het nodig heeft voor de leerlingen om er toch mee aan de slag te gaan.

Zie hoe je leerlingen intrinsiek gemotiveerd raken

Er is niets mooiers dan je leerlingen gemotiveerd raken voor je vak door simpelweg wat spel-elementen toe te voegen aan je dagelijkse lespraktijk. En je hoeft er niet veel extra’s voor te doen qua administratie, want het systeem van GameDidactiek.net helpt je erbij!

En? Ben je al overtuigd?

Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een docenten-account aan en ga aan de slag met het maken van lesmateriaal & GameDidactiek.net zorgt voor het spel-element!

Ik wil een docenten-account aanvragen. Aanmelden met Office 365.

Nog niet overtuigd?

Dan gaan we nog even door over de voordelen van GameDidactiek.net …

Creëer meer tijd in de les voor begeleiding

Doordat je de mogelijkheid hebt om je uitleg op papier of film te zetten, hoef je minder klassikale uitleg te geven en kan je meer naar behoefte van leerlingen begeleiden.

Meer gepersonaliseerde aandacht voor de leerlingen. Daar wordt iedereen blijer van!

Leerlingen kunnen zelfstandig in niveau differentiëren

Doordat er op GameDidactiek.net lesmateriaal op verschillend niveau beschikbaar is, kan een leerling makkelijker in lesstof differentiëren.

Vind een leerling een onderwerp makkelijk op z’n huidige niveau? Daag de leerling uit om het onderwerp op een niveautje hoger te oefenen.

Laat leerlingen plaats- en tijd onafhankelijk leren.

De leerling heeft via GameDidactiek.net 100% de beschikking over zijn lesmateriaal, 24/7, 52 weken lang.

Want GameDidactiek.net werkt echt op elk device: Van pc tot smartphone en alles wat er tussenin zit! Zolang er maar de beschikking is over een goede internetverbinding.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan …

… maar misschien is het gewoon beter om het zelf te ervaren. Geef het een kans. Niet geschoten is altijd mis. Het is de (tijds)investering meer dan waard! En als je hulp nodig hebt, krijg je die gewoon van ons!

Ik wil een docenten-account aanvragen. Aanmelden met Office 365.